top of page
logo piscines de sorra

Sobre nosaltres

Sóm una empresa d’exteriorisme especialitzada en paisatgisme, jardineria i integració natural.

Enfocada a personalitzar el teu espai per oferir piscines de sorra a mida, ecològiques i ben integrades als requeriments del vostre espai i els vostres gustos. Personalitzem les piscines de sorra perquè siguin un espai funcional, però alhora també un element més de disseny i de decoració del teu jardí, tot en un curt termini de temps.

Les pròpies característiques de la piscina fan que no es necessiti tapar-la ni afegir-hi conservants artificials com el clor en cap moment de l’any.

Complements

Des del la forma, el tipus de revestiment, passant per climatitzar l’aigua, incloure-hi seients, gandules aquàtiques o fins i tot instal·lar-hi hidromassatges.

Instal·lació ràpida

Portem a terme la direcció, execució i seguiment de les obres, en un curt període de temps, posant com a prioritat el resultat final de les piscines.

Paisatgisme

Treballem amb els materials i la vegetació més adequats per a cada situació, per aconseguir l’equilibri entre la bellesa, la sostenibilitat i la funcionalitat, amb el valor afegit de la creativitat i la innovació que caracteritzen tots els nostres projectes.

biodesign-pools-svizzera.jpg
bottom of page